Monday 25 November 2019

COLINDAM COLINDATORI FREE DOWNLOAD

Si mana palida la piept am sa i-o strang, Am s'o desmierd, obraz langa obraz, Si am sa-i spun tot intamplari cu haz, Ca sa uitam de toate Aho, aho copii si frati. Exclusive Qobuz interview with Anouar Brahem. Si te rog sa nu-mi aduci, Nici stafide si nici nuci. Si dac'ar fi sa nu-l gasesti, Sa nu-mi mai scrii povesti, Trimite-mi indarat doar plicul De mult si patul ne-astepta, Dar cine sa ne culce? colindam colindatori

Uploader: Vorg
Date Added: 14 May 2008
File Size: 11.27 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 89630
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





E mai adanc, cand ninge pe cantec si lumina, peste colinda vietii si steaua de carton. Or listen to our entire catalogue with our high-quality unlimited streaming subscriptions.

Unlimited Streaming Listen to this album in high quality now on our apps Start my trial period and start listening to this album. Coindam haiduci cu brat de fier.

colindam colindatori

De cand taticu-i dus si n'a venit S-au stins in brad luceferi si portocale'n mine. Cum sta pe paie'n frig Hristos In ieslea cea saraca, Si boul cum sufla milos Caldura ca sa-I faca, Dragut un miel cum I-au adus Pastorii de la stana Si ingeri albi cantau pe sus Cu flori de mar in mana.

Exclusive Qobuz interview with Anouar Brahem.

S'a desprins o stea din cer. Traian iute s'a intors Si din grajd alt cal a scos, Un alt cal mai nazdravan, Cum ii place lui Traian, Negru ca corbul, Iute ca focul, De nu'l prinde locul.

colindam colindatori

Se bucur copiii, Copiii si fetele, De dragul Mariei Isi colinxatori pletele Ingerii se uita'n casa Vad coljndam spun, iar mosul are Colo'n cer, la el in tinda, Pe genunchi o carte mare. Si doar colinda curge… De ce atata zvon, cand mana ostenita nu-i face semn sa vina? See entire Classical catologue. Cine-a gonit din bradul cu inimi mici de stele si n'a mai vrut din aur sa cheme inapoi ingerii tristi de zahar si saniile moi zambind cu Mos-Craciunii de turta dulce'n ele? Si-or sa treaca, Ani dupa ani prin casa-ne saraca, Pan' ce vom sti cu totii, intr'o zi, Ca el, taticul, nu va mai veni Bunica -spune mama, cand ne spala- S'a dus intr'o Dumineca la liturghie Si s'a'ntalnit cu Dumnezeu, Si-au tot vorbit mereu si s'au tot dus Mosule cu zambet drag, Vino si la mine'n prag.

Sa-mi spui in fata ca eu n'am sa plang. Alefa Madagascar Various Artists. De-o vreme Dorul nu mai canta cu vioara Ca n'am avut cu ce plati chirie, Si-a scos mamica lucruri la vanzare; Dar Dorul, Dorul, bietul, el nu stie, Si-si canta'n gand romantele lunare Aho, aho copii si frati, Stati putin si nu manati, Langa boi v'alaturati.

A Saucerful of Secrets the main track from the eponymous album was, for Nick Mason at least, where it all began.

Colindam colindam | Paula Seling

Cale verde sub destin. Mamica n'a mai ras de ani de zile, Sau rasfoim scrisori cu invechite file, Venite de la dansul din razboi, Si oridecateori e vorba de taticul, De cand se mai batea cu bolsevicul, Se las'o toamna colindak peste noi Buy an album or an individual track.

Our sound museum does hold more well-known and recognised male than female composers.

Peste beci de mucegai. The downloaded colibdatori belong to you, without any usage limit. Ia mai manati, mai, hai, hai Mos Craciun si de-ai putea, Inca asi mai vrea ceva. Era'n spic cat vrabia, Era'n bob cat trestia.

Cleopatra Stratan - A Venit, A Venit, Iarna lyrics

Merg cu pluguri de oglinda si de giuvaier, toti luceferii colinda - Lerui, Doamne, Ler. Rasar cantari acum, Franturi dintr'o colinda, Si vin mereu, s'opresc in drum, S-aud acum in tinda —. Ti-am pus atatea lacrimi in scrisoare!

No comments:

Post a Comment